Life Coaching

We willen allemaal zorgeloos door het leven gaan maar de realiteit is vaak anders. Iedereen heeft het al eens moeilijk met keuzes maken, worstelt al eens met zaken die moeilijk lopen, die je anders wil aanpakken, die geen voldoening geven, ...

Steeds vaker staan mensen stil bij (de zin van) het leven - 'is dit nu alles ?'. We ervaren een innerlijke onrust. We voelen ons geleefd, alsof we niet zelf onze keuzes gemaakt hebben en nog steeds maken. Er wordt getwijfeld over de opleiding, over carrière, relaties, ... Wat wil ik eigenlijk ? Wie ben ik ?

Dan ben je aan het juiste adres want, als Life Coach, begeleid ik je bij elk aspect van je leven zodat er de verandering komt die je nodig hebt.

Life Coaching is ook heel nuttig bij heel wat thema's zoals assertiever worden, angst overwinnen, omgaan met HSP, ... Ook om meer uit jezelf te halen of je te ontplooien. Het hoeft niet om zware problemen te gaan om aan de slag te gaan met een Life Coach. Elke stap naar een aangenamer leven, waarin jij je beter in je vel voelt, is de moeite waard.

Het doel ? Een evenwichtig en gelukkig leven waarin jij de hoofdrol speelt en de lead neemt.

Addendum :

Er kunnen natuurlijk ook momenten zijn in het leven dat men voor grote uitdagingen komt te staan. Deze zaken moeten ook aangekaart worden en mogen niet verstopt, opgekropt, genegeerd worden. Alles is bespreekbaar.. Daarom kan je ook bij mij terecht voor begeleiding bij zin- en levensvragen en levenseindevragen.